torstai 23. elokuuta 2012

Lähtö lähenee!

Hei ihanat lukijani! 

Lähdön hetki tosiaan lähenee, enää alle kolme viikkoa ja katselen lentokoneen ikkunasta pienenevää kotimaatani. Olen siis lähdössä koulun kautta harjoitteluun Englantiin, Manchesteriin. Harjoitteluni suoritan hyväntekeväisyysjärjestössä nimeltä H-PAN (Help for Poor and Needy). Tarkkoja työtehtäviä en vielä tiedä, mutta H-PANin nettisivujen perusteella minulla on paljon valinnanvaraa siinä, mihin projektiin haluan osallistua. Yksin en suinkaan matkaan lähde vaan Diakin toisesta toimipaikasta, Järvenpäästä, on lähdössä Antti-niminen herrashenkilö mukaan.

Olen lähettänyt harjoitteluohjaajalleni, Elviksille, paljon kysymystulvaisia sähköposteja kaikesta mahdollisesta, aina asumisjärjestelyistä pyykin pesu mahdollisuuksiin. Tämän sähköpostien vaihdon perusteella tiedän asuvani, jonkinlaisessa solussa Antin ja joidenkin muiden vaihtareiden kanssa. Vuokra on todella pieni verrattuna Englannin yleiseen hintatasoon, joka ei ole paljon Suomea alhaisempi. 

Salainen haaveeni on päästä reissaamaan sekä Englannin sisällä (lue: Lontooseen), että muilla Iso-Britanniaan kuuluvilla saarilla. Manchester sijaitsee lähellä Skotlannin ja Walesin rajaa, joten niissä voisi olla realistista päästä piipahtamaan.

En myöskään malta odottaa, että pääsen juhlimaan autenttista Halloweenia! Suomessa se on lähinnä kaupallista hömppää, mutta Englannissa vanha perinteikäs juhla! 

Tässä nyt hieman lähtöhypetystä ja matkakuumeen nostattamista. :D

2 kommenttia:

  1. Ihanaa matkaa ja paljon riemukkaita elämyksiä sinulle toivottelee Ritva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,! Täältä ja toisesta blogista kantsii seurailla mitä kuuluu ja mihin kaikkialle vaihto vie :)

      Poista