torstai 30. elokuuta 2012

To take or to leave?

Heipsan!

Lähtöön enää noin kaksi viikkoa ja pakkausahdistus on hiipimässä luokseni. Mikä on minimi määrä tavaraa, jolla naisihminen selviää 3 kk, sillä oletuksella ettei aio shoppailla ollenkaa. (Älkää huoliko, aion kyllä shoppailla, mutta teoriassa ajateltuna)

Tein yhtenä päivänä listaa siitä, mitä pakata mukaan. Voitte uskoa, että ensimmäinen versio oli massiivinen, sillä haluaisin tavismekkojen lisäksi mukaan alushameen ja muutamia kellohelmojani. Mekkojen jälkeen pohdin mitkä kengät pakata mukaa. Saappaat, kumisaappaat avokkaat? Olen myös pohtinut takkivalintojani. talvitakin jätän suosiolla pois, sillä villakangas painaa. Mukaan lähtee siis muutama kevyempi takki, joilla pärjää kun kerrospukeutuu.  En edes tiedä millainen sää Englanissa on joulukuussa, sataako lunta, vettä vai räntää? Vai valitseeko siellä vain luihin ja ytimiin tunkeutuva koleus.. Jos jollain lukijalla on tietoa asiasta, jakakaa se toki kanssani. Kaikki tieto on tervetullutta. 

Tänään oli viimeinen kansainvälisyys-valmennus vaihtoa varten. Nyt on siis vakuutuskortti ja muut asiat reilassa koulun puolelta. Enää vain se pakkaaminen ja sitten se on menoa. Muutaman ystäväni kanssa olen sopinut, että kirjoittelemme etanapostia ja loput saavat kuulumiset tätä kautta :D  

5 kommenttia:

 1. Nyt alkavat päivät olla vähissä ja kohta lähdet. Ihan jännittää puolestasi. Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseänikin jännittää, mutta onneksi en lähde yksin :D

   Poista
 2. Nyt tytisyttää puolestasi. Matka on ihan ovella. Pidä huoli itsestäsi ja koe monta miellyttävää seikkailua! T. Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittää aika paljon. Sain tänään osoitteen jossa asun, 7 Cheddar Street :D Asun juustotiellä! Pidän huolen itsestäni ja seikkailuista saapi lukea täältä. Nähdään Jouluna !

   Poista
  2. Olet varmaankin nyt jo lentokentällä ja nokka pian kohti Juustotietä. Nähdään jouluna! T. Ritva

   Poista