keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Cheddar ja miten se liittyy vaihtoon?

Heipsan kaikki ihanat lukijani! 

Huomenna olen tähän aikaan jo Manchesterissä, sillä koneen kokka nousee huomenna 8.25, kohti Manchesterin lentokenttää. Jännittää paljon, mutta samalla olen aivan hirveän innoissani kaikesta tulevasta. 

Ensimmäinen koitos huomenna on selvitä lähtöselvityksestä ja laukuista ilman lisäkuluja. Olen tänään sataan kertaan pakannut ja punninnut ja poistanut tavaraa laukustani, jotta ruumaan menevä laukku olisi ainakin kilon alle 20kg ja onnistuinkin! Käsimatkatavaratkin panaivat alle sallitujen 23kg:n rajan! (Lähinnä sen takia, että mitat täyttävät laukut ovat onnettoman kokoisia!)

Seuraava koitos on, kun pääsemme Manchestetrin lentokentälle. Meitä ei nimittäin kukaan tule vastaan, vaan jouduimme laukkuinemme etsimään juna-aseman ja huristamaan junalla Manchester Piccadilly Train Stationille, josta H-PAN:n väki tulee meidät noutamaan. Pitäisi kuulema olla helppo homma ja eksyä ei kuulema voi...no se nähdään huomenna.

Sitten otsikon asiaan. Sain Elvikseltä, joka siis vastaa meidän harjoittelusta H-PAN:ssa, viestin jossa kerrottiin asuntomme osoite. Repesin koulumme ATK-luokkaan aika huolella; osoitteeni on 7 Cheddar Street ! Asun juustotiellä :D Olen aivan ahdistuksissani asunnon suhteen, sillä en lainkaan tiedä sen varustetasoa. Raahaan täältä jopa lakanat, siltä varalta, että siellä ei ole. Olemme Antin kanssa myös pohtineet mahtaako siellä olla millaisia astioita ja toivomme kovasti että huoneisamme on sänky ja vaatekaappi... No tämä selviää  huomenna ja toivottavasti loppuviikosta teillekin, kun saan netin hankittua.  Loppuun vielä kuva tavarapaljoudesta, olkaa hyvä: 


Näihin kuviin ja tunnelmiin, Hanna kuittaa ja kirjoittaa seuraavan kerran muilta mailta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti