tiistai 18. syyskuuta 2012

Turhaan, että tänne tulleet, suotta ette saapuneet

Heipsan kaikille! 

Kaksi harkka päivää ja takana ja olo alkaa olla ahdistunut turhautunut ja hieman pettynytkin. Samalla sekaan lisätään myös ihan pieni innostuksen tunne ja onnistumisen toivoa. 

Maanantaina aloitettiin siis harjoittelu ja saatiin ensi töiksemme huomata, että kaikki se mitä meille oli koulusta sanottu seurailusta ja valmiisiin projekteihin osallistumisesta on ihan puppua! Meille Antin kanssa lätkästiin, jonkun Olivian aloittama projekti lasten köyhyydestä ja nuorten työttömyydestä, ja sanottiin että, " noniin, täs ois tämmönen, tehkääs valmiiksi ja miettikään Exit-plan, jotta projekti jatkuu teidänkin jälkeen..." 

Sillä lailla, en ole koskaan tehnyt minkään moista projektia alusta, joten eilinen meni massiivisen turhautumisen ja itkupotkuraivarin partaalla keinumisessa. Tänään värkättiin mind map tulevasta projektista ja tunnelin päässä alkoi näkyä valoa ihan pikki-pikki-riikkisen verran. Tehtiin myös toimintasuunnitelma meidän projektille, eli missä, milloin ja miten mitäkin tapahtuu. Nyt odotellaan Elviksen hyväksyntää sille. 

Tällä viikolla pitäisi myös mennä yliopistoihin ja lukioihin värväämään vapaaehtoisia mukaan projektiin. Me päätettiin Antin kanssa, että panostetaan täysillä vaan kahteen päätapahtumaan, joilla kerätään rahaa siihen kampanjaan. Antti järjestää futisturnauksen, jonka yhteydessä on kanttiini ja sen tuotto menee meidän kampanjaan. Minä puolestani organisoin muotinäytöksen, koska H-PAN omistaa ihan valtavan hyvät tilat sen järjestämiseen. Niillä on lava ja valot ja kunnon PA-kamat, ja vielä ihmisiä, jotka voi auttaa sitten näytöspäivänä em. asioiden kanssa. 

Muotinäytös ja futisturnaus ovat siis valo tunnelin päässä, samoin se, että Elvis sanoi tänään olevansa innoissaan muotinäytös-ideasta, kun niillä ei koskaan ennen oo ollut mitään vastaavaa:D Elvis on tosi vaativa, mut samaan aikaan tukee ja rauhoittelee meitä kun me heilutaan siellä itkupotkumähaluunkotiin-tilan partaalla.

Ja jotta elämä ei vaikuttais teidän silmissä aivan kurjalta täällä, laitan vielä kuvan jostain, jonka Antti löysi ja osti meidän lähikauppa Tesco:sta. Tesco on täällä vähän kuin pirkka ja Tesco kauppana vastaa meidän Prismoja, Citymarketteja ja Jumboja. 

Laitoin kuvaan vertailun vuoksi puolen litran juomapullon. Ja täällä ihmetellään, miksi porukka on ylipainoista...

12 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne maailmalle! T.Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sita tarvitaan, mutta nyt on jo hieman luottavaisempi olo tan kamppanjan suhteen :D Kirjoitin tan toista, jossa ei ole aakkosia :D

   Poista
  2. Terveiset täältä anoppilasta. Pirkko toi sinulle tänne kirjan: Ompele pitsejä ja pellavaa, 24 upeaa ompelutyötä, Chantal Sabatier. Tapio saa ottaa sen mukaansa sunnuntaina, kun käväisee täällä. On siinä sitten sinulla uusia ideoita, kun saavut Suomeen. Mukavaa viikonloppua!. T. Ritva ja Pirkko

   Poista
  3. WAU KIITOS TOSI PALJON! Otan kirjan ilomielin vastaan, kunhan taalta kotiin palajan. :D Ja onnittelut Ritva sinulle synttareiden johdosta!

   Poista
  4. Kiitos onnitteluista. Synttäripäivä on alkanut tosi harmaana, koko yön on satanut vettä ja yhä sataa. Näin kesä taas meni, mutta ehkäpä on luvassa aurinkoisiakin päiviä syksylle. T. Ritva

   Poista
  5. Toivotaan niin, täällä oli todella ihana päivä ja lämmintäkin. :)

   Poista
 2. Ei voi luoja miten jäätävän kokonen sipsipussi! Hyi olkoonsa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, sen sisalto paljastui olevan pakattu pieniin 25g pusseihin ja niita on sairaasti. Mika ympariston saastaminen?

   Poista
 3. Ajattelin tuon viimeisen lauseesi jälkeen laittaa sulle tämänpäiväisen profiilipäivitykseni facebookissa: "Britit on uskomattomia.. Jopa järkyttävässä helteessä altaalla ne vetää leivoksia ja sipsiä naamaan. Ihmetelkää siinä nyt sitten, miksi kansa siellä on niin paisunutta. Saanen naurahtaa." Että sellasta se tuntuu olevan. Tsemppiä sinne projektin kanssa! Eiköhän se siitä lähde etenemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, taalla normi ruoka on aika kallista, mutta sipsit, namit ja keksit maksaa vain muutamia puntia!

   Poista
 4. Tsemppiä projektiin paljon! Futisturnaukseen pitäis ainaki brittipoikien innostua! :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Atte :D Jep täällä futisintoilu hipoo jo hulluuden tasoa:D Toivon myös, että tytöt (miksen pojatkin) innostuis siitä Muotinäytöksestä...

  VastaaPoista