keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Chester

Heipsan!

Aijun visiitti täällä, päättyi tiistaina ja meillä oli todella hauskaa. Anttikin pääsi muutamiin mukaviin retkiin mukaan. Elvis tapasi sunnuntaina kirkossa Aijun ja kysyi haluaisimmeko lähteä maanantaina tutustumaan lähialueeseen ja käydä ehkä jopa Liverpoolissa. Tietysti me halusimme ja Anttikin sai vapaapäivän ja pääsi suhaamaan ympäri kaupunkeja meidän tyttöjen kanssa.

Kuskina meillä toimi ikänsä taksia Manchesterissä ja lähialueilla ajanut Lesley. Lähtö oli jo seikkailu itsessään, kun autoon piti ennen matkaan pääsyä hankkia vakuutus. Kun vihdoin olimme tien päällä, viereemme ajoi auto ja pyysi laskemaan ikkunan alas. Toisen auton kuski sanoi, että oikeanpuoleinen takarengas oli tyhjä. Tottahan se oli ja eikun korjaamolle. Rengas saatiin korjattua ja matka pääsi jatkumaan. 

Lesley ajoi ensin Chesteriin, joka on vähän semmoista parempaa aluetta ennenkuin varsinainen maaseutu alkaa. Chesterin talot ei sitten ihan pieniä olleetkaan:
Monissa taloissa on kuulema joko piha uima-allas tai sisä uima-allas!

 Auton ikkunasta kuvattua maalais maisemaa:


Nähtiin lehmiä ja lampaita ja heppoja! Ja sehän pienen heppatytön sielua lämmitti!

Chester on vain n. tunnin matkan päässä Walesista eli maisemat olivat upeita ja varsin kaukana Manchesterin keskustan täysistä kaduista ja pakokaasuista. Samalla reissulla kävimme sitten myös Liverpoolissa, mutta niitä kuvia saatte seuraavaan postaukseen, sillä en ole vielä muokannut  niitä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti