keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Trick or Treat!

Hello lovelies and Happy Halloween! 


Tänään on Halloween ja kun kävelin peri englantilaisessa kaatosateessa kotiin töistä, en voinut vastustaa kiusausta ja ottaa muutamia kuvia matkan varrelta. Kulkiessani kotiin, vastaan tuli paljon pikku muksuja karkki tai keppostelemassa. Oli noitaa, pirua, hämähäkkimiestä ja muutama luurankokin tuli matkalla vastaan. Myös muutamat vanhemmat olivat panostaneet pukeutumalla.

Keskustaan en jaksanut enää työpäivän jälkeen lähteä, mutta näköjään koti lähiökin oli panostanut muistamaan kurjaa Jack O'Lantern parkaa. Nyt niitä kuvia, joiden laatu ei valitettavasti ole paras mahdollinen. Kuvaaminen oli hieman hankalaa sateenvarjon alta. 

 
Ikkunassa on kurpitsoja, sekä itse Jack O'Lantern

 
Kurpitsa lyhty 

Toisilla on luurankoja kaapissa, tosilla ikkunassa 

Wicked

2 kommenttia:

  1. Karkki ja kepponen tännekin! Taas hienoja kuvia. Laitoin juuri uuden ovikoristeen, mutta ei se ihan halloween-tyylinen ole. Menen lauantaina Pirkon kanssa laittamaan hänen kirppispöytänsä kuntoon, sain houkuteltua hänet kirppismyyjäksi, sillä hänellä on hurjasti ylimääräistä tavaraa.
    T. Ritva

    VastaaPoista
  2. Hyva, kirpparilta saa yllattavan hyvia tuottoja ja samalla paasee rojusta eroon. Tuottoisaa kirppari paivaa ja terkkuja pirkolle!

    VastaaPoista